top of page

Фермери зараз стикаються з проблемами реалізації своєї продукції.

Обновлено: 22 июл. 2022 г.

Незважаючи на всю складність становища дію договорів оренди ніхто не відміняв, і зобов’язання відповідно до договорів оренди з пайщиками залишаються незмінними.

Через неможливість продати вирощений урожай фермери банально не мають коштів забезпечити діяльність господарства та сплатити оренду плату своїм пайщикам. Тому кмітливі фермери виплачують орендну плату урожаєм.

Тут увага! Такі дії можуть суперечити умовам договору між Вами та фермером. Законом України «Про оренду землі» передбачено, що орендна плата справляється у грошовій формі. Проте закон також надає можливість за згодою сторін здійснювати розрахунки щодо орендної плати в натуральній формі (урожаєм). Але це має бути прописано у договорі оренди!

Тож коли Ваш орендар змушує прийняти орендну плату в натуральній формі, ніби інші варіанти відсутні, радимо спочатку отримати консультацію юристів та ознайомитись з умовами договору, щоб не створити собі зайвих проблем та допомогти позбутися нереалізованої продукції фермера.

Наприклад, люди довіряють та звертаються із проблемними питаннями до нас.

Щодо отримання консультацій та послуг можна звернутись до мене, написавши в особисті повідомлення або зателефонувати нам за номером (067) 405 69 55

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!



263 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page