top of page

Затверджено порядок подання інформації про податкові пільги на заміновані землі

Кабінет Міністрів України на засіданні 19 грудня ухвалив порядок подання інформації щодо податків на землю, яка забруднена вибухонебезпечними предметами.


Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.


Він зазначив, що документ розроблено на виконання ЗУ від 11.04.2023 №3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно».

«Затверджено… Порядок подання інформації щодо рішень про встановлення податкових пільг зі сплати місцевих податків та/або зборів, прийнятих на підставі заяв платників податків про визнання земельних ділянок непридатними для використання через потенційну загрозу їх забруднення вибухонебезпечними предметами», — уточнив Мельничук.

 ❤️Не забувайте, що професійна правова допомога допоможе запобігти ризикам для сторін, захистити їх від неправомірних дій та позбавити від неприємних ситуацій.


📲Щодо отримання консультацій та послуг можна звернутись в особисті повідомлення, або зателефонувати за номером +380674056955 ❤️


🇺🇦Все буде Україна!


💻Також долучайтеся до нас у соціальних мережах:







bottom of page