top of page

Що врахувати при складанні договору оренди землі підприємством?

Розповсюджені ситуації, коли при укладенні договору оренди на землю в підписанні бере участь член сім'ї власника, який ставить свій підпис замість самого власника землі. Ми рекомендуємо уникати таких ситуацій і звіряти підписи з підписами в паспорті. Адже хто потім в суді повірить на слово?


Після підписання і реєстрації договору, радимо його перевірити в реєстрі. Адже реєстратори теж люди, і можуть припуститися помилки при внесенні даних, що потім теж може стати додатковим аргументом в суді для Ваших конкурентів. Адже юридично, навіть різниця в одну букву може означати, що це вже зовсім інша людина.


Часто фірми з великим земельним банком, під час підписання додаткової угоди, відтягують подальший момент його реєстрації, збираючи при цьому стопку доп. угод - просто для того, щоб для себе заощадити гроші і час. Але через постійні затримки в реєстрації договорів, до Вашого Клієнту може завітати конкурент, і якщо він має грамотного юриста, то зареєструє новий договір з людиною першим. А в такій ситуації можна прощатися і з грошима, і з Клієнтом, і з землею.


Не забувайте, що професійна правова допомога допоможе запобігти ризикам для сторін, захистити їх від неправомірних дій та позбавити від неприємних ситуацій.


📲Щодо отримання консультацій та послуг можна звернутись в особисті повідомлення, або зателефонувати за номером +380674056955 ❤️


🇺🇦Все буде Україна!


💻Також долучайтеся до нас у соціальних мережах:







68 просмотров0 комментариев
bottom of page