top of page

Відтепер з земельного кадастру можна онлайн отримати витяги про землі в межах території громади

Витяг про землі в межах території громади надається в електронній формі безоплатно.

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру створила функціонал, який дозволяє онлайн отримати відомості з Державного земельного кадастру у формі витягу про землі в межах території територіальної громади: площа земель, найменування суміжних територіальних громад, інформація про матеріали, на підставі яких встановлені межі територіальної громади. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

Витяг надається в електронній формі безоплатно через вебресурселектронних послуг Держгеокадастру за умови електронної ідентифікації особи з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Розроблення цього функціоналу здійснювалося на виконання вимог Закону України «Про Державний земельний кадастр» (із змінами, внесеними Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» від 28 квітня 2021 року № 1423-IX) та постанови Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2022 р. № 1077 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України щодо стимулювання меліорації земель».

Інформація з інтернету

Не забувайте, що професійна правова допомога допоможе запобігти ризикам для сторін, захистити їх від неправомірних дій та позбавити від неприємних ситуацій.

      Щодо отримання консультацій та послуг можна звернутись до нашого адміністратора https://www.facebook.com/profile.php?id=100000061951018 написавши в особисті повідомлення, або зателефонувати за номером +380674056955

Все буде Україна!

Також долучайтеся до нас у соціальних мережах:

Наш сайт  https://www.zemfond.net

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page