top of page

Нардепи пропонують забезпечити права УБД та членів сімей загиблих військових на отримання землі

Верховній Раді запропонували прийняти в першому читанні законопроєкт №10027 від 11.09.2023 р. про забезпечення права військовослужбовців-учасників бойових дій, членів сімей загиблих військових на отримання земельних ділянок.

Про це повідомив народний депутат України, секретар комітету з питань аграрної та земельної політики Іван Чайківський, пише Latifundist.com.

«Таке рішення підтримане більшістю від присутніх на засіданні членів аграрного комітету. Йдеться про забезпечення права військовослужбовців-учасників бойових дій, членів сімей загиблих військових на отримання земельних ділянок», — зазначив нардеп.

В разі прийняття закону учасники бойових дій (УБД) та сімʼї загиблих військових зможуть отримати гарантовані державою земельні ділянки. 

УБД матимуть право на першочергове одержання безоплатно у власність ділянки із земель державної або комунальної власності для ведення особистого селянського господарства.

Також законопроєкт передбачає створення заборони на використання земель резервного фонду, створеного відповідно до статті 25 Земельного кодексу України, на інші цілі.

❤️Не забувайте, що професійна правова допомога допоможе запобігти ризикам для сторін, захистити їх від неправомірних дій та позбавити від неприємних ситуацій.


📲Щодо отримання консультацій та послуг можна звернутись в особисті повідомлення, або зателефонувати за номером +380674056955 ❤️


🇺🇦Все буде Україна!


💻Також долучайтеся до нас у соціальних мережах:







192 просмотра0 комментариев
bottom of page