top of page

Оримати чи купити?

Обновлено: 14 июл. 2022 г.

Більшість громадян нашої країни бажають скористатися своїм правом безкоштовно отримати земельну ділянку, бо це передбачено законом.

Люди багато пишуть заяви в сільські ради в надії отримати інформацію щодо вільних земельних ділянок, або ж відразу про надання їх у власність, не вказавши бажану ділянку. Хоча в законі написано, що** заявник повинен самостійно знайти вільну ділянку.**

Але після того, як на запити ніхто не відповідає або ж заявник отримує відмову в наданні ділянки без належного обґрунтування, оптимізм зникає і з'являється розуміння, що за безкоштовну ділянку доведеться повоювати, і можливо, не один рік.

**Шлях отримання земельної ділянки не легкий. Але якщо бути наполегливим і відстоювати свої інтереси, все вийде. **

Якщо ви не хочете витрачати час на оформлення землі, ви її можете придбати на торгах або ж купити у когось, бо в Україні відкрито ринок землі і відкриті земельні торги.

Але це не кожному підходити за ціною, так як земельна ділянка в 2 га в середньому коштує 3-4 тисячі доларів, плюс саме переоформлення, що також немаленька сума.

Тому варто усвідомити: якщо ви не готові зараз витратити велику суму на покупку землі, можливо, варто спробувати отримати її безкоштовно. Попри складність та багатоетапність процедури приватизації землі, чимало громадян уже є власниками ділянки чи перебувають на шляху її отримання.

*Земельний фонд України може не тільки вирішити проблемні питання, пов'язані із землею, а і допомогти тим, хто зацікавлений у безоплатній приватизації землі! Ми супроводжуємо громадян на всіх етапах, починаючи від знаходження вільної земельної ділянки і до фінального набуття права власності, за необхідності забезпечуємо захист прав громадян у судовому порядку. *

ВСТИГНІТЬ СКОРИСТАТИСЯ СВОЇМ ПРАВОМ НА ЗЕМЛЮ!

Для отримання консультацій звертайтеся до мене - адміністратора групи Сергій Коновалов в особисті повідомлення.



44 просмотра0 комментариев
bottom of page