top of page
Фото автораСергій Коновалов

В КОЖНОГО СВІЙ ШЛЯХ ТА ЧАС, ЩОБ ЙОГО ПРОЙТИ

Тому не потрібно порівнювати себе з іншими. Порівнюйте себе із собою вчорашнім. Кожен до певного результату йде різними, своїми, шляхами. У кожного свій час на потрібну дистанцію, свої уроки, які потрібно пройти впродовж досягнення чогось.

Хтось навчався на відмінно, працював 20 років і тільки потім став директором. А хтось не став, бо не хотів. Хтось відкрив свій успішний бізнес у 25, але у 30 – помер. Хтось досяг успіху в 50, а помер у 90. Хтось один у 34, а в когось вже є сім’я та 3 дітей у цьому віці, а хтось розвівся, сплачує аліменти та шукає іншу пару.

Макрон став президентом у 39 років, а Роберт Мугабе тільки у 63. Уоррен Баффет став мільярдером у 56 років, а Цукерберг у 23. Кайлі Дженнер стала наймолодшою жінкою-мільярдером у 21 рік, обігнавши молодих мільярдерів чоловіків. Відомий ірландський пивовар Артур Гінес к 56 рокам мав 21 дитину, а красень-актор Джордж Клуні вперше став татом у 55 років. Шумахер став чемпіоном у 25, Ніно Фарино виграв свою першу гонку в 44.

Для кожного в цьому житті свій час. Тому не потрібно заздрити комусь, гнатися за чужими результатами. Досягайте своїх у своєму часовому поясі.

Розслабтеся та насолоджуйтеся своїм життям. Будуйте його самі, виходячи зі своїх бажань, мрій та особливостей.

**Все буде вчасно, тоді – коли ви будете до цього готові. **

А ми із задоволенням допоможемо вам досягти успіхів у земельних справах. Звертайтеся з будь-яких питань. Фахівці Земельного Фонду України допоможуть вирішити ваше земельне питання на найвищому рівні.



7 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page