Політика у сфері конфіденційності та персональних даних

Шановні відвідувачі та користувачі!

Управління цим Сайтом здійснюється юридичною особою, зареєстрованою та чинною відповідно до законодавства України (далі – та/або Адміністрація).

Ми з великою повагою ставимося до конфіденційної (персональної) інформації наших користувачів, які відвідали Сайт, у зв’язку з цим Адміністрація прагне захищати конфіденційність персональних даних, тим самим створивши та забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту кожному користувачеві.

З метою реалізації вищевикладеного Адміністрацію надає Вашій увазі відповідну Політику у сфері персональних даних (детальний опис того, як відбувається процес обробки Ваших персональних даних при використанні та відвідуванні Сайту за адресою: https://www.zemfond.net/).

Якщо у Вас виникають питання щодо конфіденційності та персональних даних, будь ласка, зв’яжіться з Адміністрацією по контактам, вказаним нижче.

Збір та використання персональних даних

При використанні Користувачем Сайту Адміністрацією здійснюється збір та обробка даних Користувача, а саме:

  1. Даних, які надає Користувач як при заповненні реєстраційних форм, так я в процесі користування Сайтом;

  2. файли cookie;

  3. ip-адреси;

  4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.

Адміністрація збирає лише ті персональні дані (наприклад, Ваше ім’я та прізвище, логін та пароль доступу, адресу електронної пошти, номер контактного телефону тощо), які свідомо та добровільно надані суб’єктом персональних даних. Під час відвідування Сайту фіксуються всі входи до облікового запису. Інші відомості щодо трафіку Користувача не обробляються та не зберігаються.

Звертаємо вашу увагу: Адміністрація обмежується збирання мінімального обсягу інформації, що необхідно для виконання запиту суб’єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов’язкова до надання інформація, суб’єкт персональних даних буде повідомлений у момент збору такої інформації.

Ми не збираємо будь-якої інформації, до збору якої законодавством встановлені певні вимоги, як то: інформацію про расове чи етнічне походження, політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, звинувачення у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних щодо здоров’я або статевого життя (згідно з ст.7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Персональні дані – відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Адміністрація збирає дані щодо отримання статистики відвідування Сайту. Інформація може містити відомості про з’єднання, трафік, браузер Користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка персональних даних

Обробка та зберігання персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються та зберігаються у Базі персональних даних «Користувачі» Сайту https://www.zemfond.net/.

Цілі використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконанні законів України, а саме: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу», а також нормативно-правових та інших локальних актів, що регулюють нашу діяльність.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до їх обробки.

Взаємодія сайту з іншими ресурсами

При використанні Користувачем сервісів на сторінках Сайту можуть бути коди інших інтернет-ресурсів та третіх осіб, внаслідок чого такі інтернет ресурси та треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет ресурси можуть отримувати та обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути: системи зі збирання статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники Google Analytics, Yandex Метрика); соціальні плагіни мереж (форумів) (наприклад, Facebook, Twitter, ВКонтакті, Google+, Yandex).

Системи зі збору статистики відвідувань сервісів, лічильники Google Analytics, Yandex метрика

На деяких сторінках нашого сайту встановлені коди сервісів Google Analytics, Yandex Метрика, Facebook Pixel. Ці сервіси можуть отримувати та обробляти інформацію виключно про те, що ви відвідали сторінку та іншу інформацію, яка передається вашим браузером. Використання зазначених сервісів нам необхідне для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів, ми не зберігаємо і не обробляємо. Відповідно, якщо Користувач через будь-які причини не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, Користувач може за власним бажанням очистити «Cookies» (через свій браузер). У разі згоди Користувача, так чи інакше, ми рекомендуємо завжди ознайомлюватися з Політикою конфіденційності та/або порядком збору та використання зазначеними та аналогічними сервісами персональних даних фізичних осіб, щоб уникнути непорозумінь або запобігання порушенням прав суб'єктів персональних даних, оскільки Ми не несемо відповідальності в частині збору/обробки/ використання зазначеними/аналогічними сервісами персональних даних.

Політика конфіденційності сервісу Google Analitics викладена на сторінці: http://www.google.com/analytics/terms/ua.html

Політика конфіденційності сервісу Yandex Метрика викладена на сторінці: https://legal.yandex.ru/confidential/

Соціальні плагіни мереж (форумів) Facebook, Twitter, Google+, Yandex

На деяких сторінках нашого сайту встановлені коди сервісів (плагіни, віджети) Facebook, Twitter, Google, Yandex. Ці плагіни можуть бути кнопками синхронізації облікового запису на Сайті, Like, ретвітнути або відповідно «Мені подобається». При відкритті сторінки Сайту, оснащеної таким плагіном, Ваш інтернет браузер безпосередньо підключить вас до серверів Facebook, Twitter, Google, Yandex і на екрані з'явиться зареєстрований плагін через Браузер. Плагін передаватиме на сервер дані про те, які саме наші Веб-сторінки Ви відвідали. Якщо у Вас є обліковий запис на Facebook і Ви залогінені через свій обліковий запис, то при відвідуванні нашої Веб-сторінки Facebook буде пов'язувати цю інформацію з Вашим обліковим записом (за наявності облікового запису). При використанні будь-яких функцій плагіна (наприклад, при натисканні кнопки «Мені подобається», коментуванні) ця інформація також буде синхронізована з Вашим обліковим записом на Facebook, Twitter, Google, Yandex. Щоб уникнути зв'язку мереж Facebook, Twitter, Google або Yandex з нашою Веб-сторінкою та подальшого співвідношення цієї інформації з Вашим обліковим записом, Вам необхідно вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням нашої Веб-сторінки. Більш детальну інформацію про збирання та використання даних мережами Facebook, Twitter, Google, Однокласники, Yandex, а також про права та можливості захисту персональних даних у даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на Сайтах Facebook, Twitter, Google, Yandex. Соціальної мережі Facebook, управління якою походить зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, що знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800.

Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці https://www.facebook.com/about/privacy/

Інформаційна мережа Twitter, управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., що знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 (415) 222-9958; Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці https://twitter.com/privacy

Соціальна мережа Google+, управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 (650) 253-0000. Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці http://www.google.com/policies/privacy/

Соціального форуму yandex, управління яким здійснюється з офісу компанії ТОВ «ЯНДЕКС» 01030, Київ, вул. Б. Хмельницького 19-21, бізнес-центр «Леонардо», 2-га черга, офіс 30 (6-й пов.). Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці https://legal.yandex.ru/confidential/